Cererile pentru scutire/reducere la impozitele aferente anului 2021(persoane cu încadrare în grad de handicap grav sau accentuat/grad I de invaliditate/ în funcție de vârstă și venit)

Serviciul Taxe și Impozite anunță următoarele :

Începând cu data de 10.12.2020, se preiau cererile pentru scutire/reducere la impozitele aferente anului 2021(persoane cu încadrare în grad de handicap grav sau accentuat/grad I de invaliditate/ în funcție de vârstă și venit). (mai mult…)

SPRIJIN PENTRU CONTRIBUABILII AFECTAȚI DE STAREA DE URGENȚĂ/ALERTĂ

-50% REDUCERE IMPOZIT CLĂDIRI NEREZIDENȚIALE, FOLOSITE PENTRU ACTIVITATE ECONOMICĂ, PROPRIETATEA PERSOANELOR FIZICE SAU JURIDICE, CARE AU FOST OBLIGAȚI, POTRIVIT LEGII, SĂ IȘI ÎNTRERUPĂ ACTIVITATEA ECONOMICĂ SAU DEȚIN CERTIFICATUL PENTRU SITUAȚII DE URGENȚĂ EMIS DE MINISTERUL ECONOMIEI, ENERGIEI ȘI MEDIULUI DE AFACERI, PRIN CARE SE CERTIFICĂ ÎNTRERUPEREA PARȚIALĂ A ACTIVITĂȚII ECONOMICE; (mai mult…)

Tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde

Compartimentul de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului Marghita a distribuit tichetele sociale pe suport electronic pentru mese calde, persoanelor vulnerabile din Municipiul Marghita.
Programul prin care Guvernul României acordă aceste tichete sociale pentru masă caldă oamenilor aflați în categorii vulnerabile este reglementat prin OUG nr. 115/2020.

(mai mult…)

COMUNICAT

Consiliul local al Municipiului Marghita a votat în şedinţa de consiliu din data de 26.11.2020  Hotărârea nr. 175/26.11.2020 privind  modificarea Hotărârii Consiliului Local al Municipiului Marghita nr.104/23.07.2020 pentru stabilirea locurilor de ocupare a domeniului public pentru activitatea de comerț stradal ocazional. (mai mult…)

ANUNȚ!!! SCUTIRE MAJORĂRI DE INTÂRZIERE 100 %

Contribuabilii care figurează cu debite restante, pot beneficia de  anularea majorărilor de întârziere aferente debitelor restante la data de 31 martie 2020. Măsura are la bază prevederile O.U.G nr. 69/2020 privind instituirea unor facilităţi fiscale.

Consiliul local al Municipiului Marghita, a votat în şedinţa de consiliu din data de 23.07.2020, aplicarea acestei măsuri, valabilă până la data de 15  decembrie 2020. (mai mult…)

COMUNICAT IMPORTANT

Având în vedere dispozițiile Hotărârii nr 48/12.11.2020, a C.J.S.U. Bihor, precum și a rata de incidență a infectării cu SARSCoV 2 de 4,19  la 1000 de locuitori pe teritoriul UAT al municipiului Marghita , se instituie următoarele măsuri cu caracter obligatoriu, începând cu data de vineri, 13.11.2020: (mai mult…)

Plati online

 Va anuntam ca in data de 25.10.2020 (duminica) intre orele 18:00 – 24:00 sistemele de pe serverul GlobalPay vor fi indisponibile datorita unor operatiuni planificate de imbunatatire a infrastructurii hardware si nu se vor putea face plati online.

Intrerupere alimentare apa

In data de 24.07.2020 datorita intreruperilor in reteaua de curent electric, in str. Progresului, str. Jokai Mor si str. Litoaralului va fi oprita alimentarea cu apa intre orele 9.00 si 13.00.

Intrerupere alimentare gaz

Stimaţi cetăţeni ai Mun. Marghita! Datorită unei defecţiuni apărute la conducta de gaz de pe strada I.L. Caragiale distribuţia de gaz este oprită pănă la ora 15. Informaţiile despre această defecţiune le avem de la Distrigaz.

Dezinsecţie

În funcţie de prognoza meteo vineri (03.07.2020), ora 06 AM se va efectua dezinsecţia cu elicopterul, pe teritoriul UAT Marghita.

ANUNȚ

În contextul instituirii prin Decretul 195/2020 a stării de urgență pe teritoriul României, având în vedere măsurile dispuse la nivel național (mai mult…)

COMUNICAT

Având în vedere dispozițiile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.1/1999 privind regimul starii de asediu si regimul starii de urgentă care a fost modificată prin OUG 34/2020, cu intrare in vigoare din 31 martie 2020. Aceasta prevede: (mai mult…)

Anunt important

Având în vedere situația de criză pe care o traversăm, Primăria Municipiului Marghita aduce la cunoștință celor interesați că asigură sprijin persoanelor vârstnice aflate în dificultate, în vârstă de peste 65 de ani, fără susținători sau altă formă de ajutor, în vederea minimalizării expunerii lor în afara locuințelor. (mai mult…)

COMUNICAT

Primarul municipiului Marghita vă îndeamnă să respectați următoarele recomandări privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus ( COVID-19)
Protejați-vă, evitați contactul direct! (mai mult…)

Începând cu 16 martie, Primăria Marghita, în scopul limitării aglomerației, face o serie de recomandări

Având în vedere situația legată de apariția primului caz de coronavirus în județul Bihor și necesitatea de a lua măsuri pentru limitarea activitatilor colective în scopul reducerii la maxim a riscului de contaminare cu acest virus, Primăria Marghita a luat câteva decizii care se vor aplica începând de azi, luni, 16 martie, pentru o perioadă nedeterminată, în funcție de evoluția și reglementările de la nivel național. Dorim să se ințeleaga că aceste măsuri vin să protejeze atât angajații primăriei cât și pe cei care apelează la serviciile instituției. (mai mult…)

15 RECOMANDĂRI privind conduita socială responsabilă în prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19)

                                                                         

Protejați-vă, evitați contactul direct!

1. Evitați zonele aglomerate unde sunteți expuși la contact direct și/sau interacțiune cu un număr mare de persoane, de tipul adunărilor publice, cozi, zone de trafic intens, zone de recreere.
▪ Feriți copiii de acele locuri de joacă care presupun atingerea unor suprafețe/obiecte comune de către un număr mare de copii.

2. Limitați la maximum orice contact direct cu alte persoane, în afara celor care fac parte din familia restrânsă, prin gesturi cum ar fi: strângerea mâinilor, îmbrățișările, sărutul obrajilor sau al mâinilor, atingerea fețelor cu mâinile. (mai mult…)

Informații privind lansarea celei de a 3-a sesiuni de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat ”Servicii de silvomediu, servicii climatice și conservarea pădurilor”, aferentă submăsurii 15.1 “Plăți pentru angajamente de silvomediu” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurală (PNDR 2014-2020)

Dorim să va facem cunoscute următoarele:

Perioada estimată de desfășurare a sesiunii este 02 martie – 15 mai 2020, iar alocarea financiară estimată este de 50.000.000 euro. (mai mult…)

Copyright @ Municipiul Marghita 2015 +40259 362001 [email protected]
Webmaster